S-a spânzurat după o ceartă cu părinţii. Copilul de 15 ani a fost găsit mort în pădure

Un adolescent de 15 ani din Sălaj, elev în clasa a VIII-a, s-a spânzurat după o ceartă cu părinții. Trupul neînsuflețit al minorului a fost găsit într-o pădure, de un medic de familie din satul unde locuia tânărul.

RomaniaTV.net
16 iun. 2017, 12:13
S-a spânzurat după o ceartă cu părinţii. Copilul de 15 ani a fost găsit mort în pădure

Tragedia s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi. Tânărul, elev în clasa a VIII-a la Școala Generală din Zalha, a fost găsit mort în pădurea de la marginea localității. A fost descoperit, fără suflare, spânzurat de creanga unui copac, de medicul de familie din comunele Zalha și Simisna, scrie graiulsalajului.ro.

Medicul a sunat la 112, însă medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața copilului. La locul tragediei au ajuns și părinții tânărului și cele două surori mai mici, de 8 și 10 ani.

Citeşte şi Actor CELEBRU, găsit mort la doar 48 DE ANI. Primele indicii ale Poliţiei: SINUCIDERE

Potrivit oamenilor din comunitate, elevul s-a spânzurat după o ceartă cu părinții. Tânărul avea probleme la școală, pentru că a pușcat petarde în preajma școlii. Părinții, când au aflat de la directorul școlii de ispraza copilului, s-au supărat și l-au certat. Copilul a plecat apoi în pădure, unde și-a pus capăt zilelor.

Pe 15 iunie, la școala unde învăța adolescentul urmau să aibă loc festivitățile pentru încheierea anului școlar. La propunerea directorului, din cauza tragediei, serbarea a fost anulată, iar în comună a fost zi de doliu.