S-au făcut praf! Accident cu trei autoturisme: sunt două victime FOTO

ISU Timiş a intervenit, luni seara, la un accident rutier care a avut loc la ieşirea din Timişoara spre Stamora-Moraviţa, în eveniment fiind implicate trei autoturisme şi mai multe persoane, dintre care două au ajuns la spital.

05 aug. 2019, 20:19

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că în urma accidentului au rezultat două victime, dintre care una încarcerată, fiind transportate la spital în stare de conştienţă.

La faţa locului, ISU Timiş a intervenit cu o autospecială de stingere şi una de descarcerare, cu două echipaje SMURD, o ambulanţă SAJ şi un echipaj de poliţie.

Purtătorul de cuvânt al al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a declarat pentru AGERPRES că primele date arată că „o maşină (taxi, n.r.) venită de pe o stradă laterală, la intersecţia cu Calea Şagului a intrat în coliziune cu un autoturism pe care l-a proiectat pe sensul opus, izbindu-se de o altă maşină. Au fost răniţi şoferul din cea de-a doua maşină şi o pasageră din cel de-al treilea autoturism”.

Traficul în zonă a fost blocat, iar poliţia face cercetări pentru a stabili exact modul în care s-a produs accidentul şi persoanele care se fac vinovate de producerea lui.