S-au furat scrisorile către Moş Crăciun! Un hoţ a spart un oficiu poştal şi a luat tot ce i-a căzut în mână

Luni noaptea, la Arad, a fost spart un oficiu poştal. Mai în glumă, mai în serios hoţii au ratat ţinta, nu au găsit bani şi ca să nu plece cu mâna goală s-au răzbunat. Au furat timbre şi scrisorile micuţilor către Moş Crăciun.

09 dec. 2014, 12:03
S-au furat scrisorile către Moş Crăciun! Un hoţ a spart un oficiu poştal şi a luat tot ce i-a căzut în mână

Hoţii au ales un Oficiu Poştal situat într-o zonă mai ferită. Nu a fost o problemă pentru ei să deschidă uşile instituţiei chiar dacă erau prevăzute cu senzori. Hoţii au avut însă un şoc când au început să caute înăuntru: nu au găsit niciun ban. Şi totuşi ca să nu plece cu mâna goală au pus ochii pe timbre şi felicitări de Sărbători. Iar din răzbunare au plecat şi cu scrisorile copiilor către MOŞ CRĂCIUN.

„Se pare ca nu sunt intelectuali hotii nostri. Au furat timbre si carti postale de 120 de lei. Noi nu tinem bani in unitatile postale tocmai ca sa nu avem pagube”, a declarat Dan Tolodan, dir. Oficiul Judeţean Poştal.

Se pare că hoţii au încercat să dea lovitura şi zilele trecute.

Poliţia îi caută acum pe spărgători, iar conducerea Oficiului Poştal s-a ales cu o amendă pentru că nu avea montate camere de supraveghere. De altfel, şefii din Poştă au primit acest timp de sancţiune de încă trei ori în ultimele luni.