S-au logodit la scurt timp după ce şi-au făcut publică relaţia. Artistul i-a oferit un inel uriaş într-un resort exclusivist

La scurt timp după ce și-au făcut publică relația, Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit, dovedind că relația lor este una serioasă, și nu doar un flirt menit să-i facă în ciudă Selenei Gomez. Artistul i-a oferit iubitei sale și un inel, care nu a trecut neobservat de către fanii lor.   

RomaniaTV.net
09 iul. 2018, 09:35

Nici nu se dezmeticiseră bine fanii lui Justin Bieber după ce artistul și Selena Gomez, care își reînnodaseră relația de scurt timp, s-au despărțit pe nepusă masă, că idolul tinerelor din lumea întreagă s-a și consolat. Și de data aceasta a fost consecvent, în sensul că s-a întors la o fostă iubită, Hailey Baldwin, deși până acum cei doi nu și-au confirmat niciodată relația. După ce s-au afișat împreună, în New York, zilele trecute, și s-au sărutat nestingheriți în văzul tuturor, Justin și Hailey au făcut un pas important – s-au logodit!

Se pare că Justin și-a cerut iubita de soție la un resort din Bahamas. În timp ce toată lumea se distra, profitând la maximum de o noapte cu specific de salsa, bodyguarzii lui Justin i-au rugat pe toți cei prezenți să pună telefoanele deoparte, motiv pentru care nici nu au apărut imediat fotografii ale inelului. Cu toții și-au dat seama în clipa imediat următoare că avea să se petreacă ceva special și, într-adevăr, Justin a pus marea întrebare, iar răspunsul este previzibil, fiindcă, de atunci,, pe degetul inelar al lui Hailey strălucește un uriaș solitaire.

La fel ca Ariana Grande (25) și Pete Davidson (24), care au făcut marele pas la nici o lună după ce au devenit un cuplu și Justin Bieber și Hailey Baldvin s-au logodit la scurt timp după ce el s-a despărțit de Selena Gomez, ca și cum între cei patru ar fi fost un fel de leapșa… Pentru Hailey, cererea în căsătorie a fost un vis devenind realitate, conform surselor, ea trăind acum cele mai frumoase momente ale vieții sale alături de Justin. “Lucrurile merg atât de bine, încât, practic, Hailey trebuie să se ciupească pentru a-și da seama că nu visează. El vrea să-și petreacă tot timpul alături de ea și tot ce vrea e să o facă fericită”, a declarat o sursă pentru Hollywoodlife.com. După câte se pare, Justin a și reușit asta – se vede după zâmbetul de pe chipul lui Hailey și din… strălucirea uriașului inel de logodnă de pe inelarul iubitei sale.