Salariile oferite acum electricienilor: 3.000 de lei - 3.500 de lei net lunar. Se fac angajări

Publicat: Vineri, 22 Iunie 2018 10:27 // Actualizat: Vineri, 22 Iunie 2018 10:30 // Sursa: romaniatv.net

Electricienii sunt ofertaţi în această perioadă cu salarii care pornesc de la 3.000 de lei şi ajung la 3.500 de lei net lunar. 

Foto: freepik.es

O firmă angajează electricieni - electronişti pe salarii lunare cuprinse între 3.000 de lei şi 3.500 de lei "în mână". Angajatorii caută pentru aceste locuri de muncă oameni cu cel puţin trei ani experienţă pe o poziţie similară în Întreţinere şi Reparaţii Automătizări Industriale, care au cunoştinţe minime de lucru la PC, care ştiu să utilizeze corect instrumentele şi sculele specifice domeniului electrotehnic.

Pe lângă salariile de 3.000 de lei - 3.500 de lei net lunar, angajatorii oamenilor selectaţi pe aceste posturi şi tichete de masă, precum şi transport gratuit.

Ce atribuţii vor avea oamenii angajaţi în aceste posturi:

  • intervin rapid pentru rezolvarea avariilor şi defecţiunilor aparatelor şi instalaţiilor electrice, utilajelor de producţie şi ale automatizărilor din secţie;
  • execută întreţinerea instalaţiilor auxiliare (pompe apă, compresoare, iluminat exterior, interior, bariere electrice de acces, instalaţii de climatizare);
  • întocmesc fişe cu materialele electrice necesare în magazine;
  • răspund de inventarul de aparate electrice din atelierul electric;

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
salarii electricieni salarii electricieni 2018
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6478
RON
19 Dec
noapte -3 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H