Salariu de Designer Photoshop pentru aplicaţii Android: 2.500 de lei în mână

Un start-up angajează pe postul de Designer Photoshop pentru aplicaţii Android. Angajatorii oferă celor selectaţi pe acest post salarii de 2.500 de lei net lunar. Candidaţii potriviţi pentru acest post cunosc foarte bine Photoshop şi au lucrat intensiv cu acesta minimum un an. 

RomaniaTV.net
28 mart. 2018, 10:29
Salariu de Designer Photoshop pentru aplicaţii Android: 2.500 de lei în mână

Nu contează background-ul (web design, logo design, T-shirt, print, 3D), în schimb se pune preţ pe rapiditate şi creativitate. Vei lucra în echipă, deci e important să fii o persoană sociabilă, spun angajatorii în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

„Se lucrează fără deadline-uri, cu libertate mare în ceea ce priveşte designurile. Se oferă resurse ajutatoare, direcţii orientative în ceea ce priveşte stilul aplicaţiilor, iar echipa existentă va asigura suport pe parcursul primelor săptămâni, aşa încât nu este necesara vreo experienţă în acest domeniu, în mod specific”, mai arată anunţul de recrutare.

Angajatorii oferă pentru acest post salarii nete de 2.500 de lei lunar, dar şi o sală de relaxare în care angajaţii au la dispoziţie masă de air hockey, de ping pong, PlayStation, emulator cu jocuri foarte vechi (pentru cei nostalgici), nerf guns.