Salariul pe care îl câștigă RADU TUDOR, cunoscutul analist politic la Antena 3. SOŢIA l-a dat de gol

Radu Tudor, unul dintre cei mai cunoscuți analiști politici din Românial, angajat al trustului de presă Intact, are un salariu lunar de mai multe mii de euro. Informația exista în declarația de avere a soției sale, Irina Zidaru, angajată în Ministerul de Externe.

12 apr. 2013, 13:07

Soția lui Radu Tudor, Irina Zidaru, în vârstă de 41 de ani, din Constanța, consilier diplomatic in Ministerul de Externe a publicat în propria declarație de avere și veniturile pe care le câștigă soțul ei, potrivit Wowbiz.

Documentul este disponibil pe site-ul instituției, declarațiile angajatei Ministrului de Externe fiind prezente în fiecare ani, încă din 2007. Împreună, cei doi au un venit lunar care depăşeşte 8.000 de euro.

Astfel, s-a descoperit faptul că Radu Tudor, cunoscutul analist politic și militar, realizator al emisiunii „La ordinea zilei”, în vârstă de 43 de ani, a câștigat în anul 2011 suma de 333.463 de lei, adică 27.778 de lei lunar, echivalentul a peste 6.200 de euro.

Potrivit aceleiași declarații de avere, Irina Zidaru are un salariu de trei ori mai mic decât cel al soțului, de 8966 de lei lunar, aproximativ de 2.000 de euro, cu aproape 4.000 de euro mai puțin. În timp ce salariul femeii a scăzut din cauza tăierilor salariale cu mai mult de o treime în decursul a doar trei ani, salariul bărbatului s-a dublat în acelaşi interval de timp.