Salman Khan s-a aruncat de pe „Casa Presei”. Află motivul pentru care actorul a recurs la acest gest

Cel mai iubit burlac de la Bollywood, actorul Salman Khan, cel despre care s-a speculat că ar avea o relaţie sentimentală cu Iulia Vantur, şi-a adus admiratoarele în pragul disperării. Starul în vârstă de 48 de ani a insistat să îşi facă singur cascadoriile din noul film, intitulat "Kick". Cea mai dificilă dintre acestea a presupus ca Salman să execute un salt periculos de la etajul 40.

23 apr. 2014, 07:55

Zilele acestea, actorul Salman Khan, in varsta de 48 de ani, se afla in Polonia, la Varsovia, unde filmeaza cateva scene pentru viitoarea sa premiera, „Kick”, scrie enational.ro. Mai in forma ca niciodata, cel mai dorit burlac de la Bollywood a insistat sa isi faca singur cascadoriile.

Citeşte şi Iulia Vântur l-a învăţat pe Salman Khan limba română şi i-a gătit mâncare tradiţională

A mers pe modelul Tom Cruise, care nu accepta dubluri, preferand sa sara de la mare inaltime, sa goneasca nebuneste cu motocicleta si chiar sa se ia la tranta cu „dusmanii” la orice ora din zi si din noapte. Inspirat probabil de Tom, care, in „Mission impossible: Ghost Protocol„, s-a catarat pana in varful celebrului Burj Khalifa, Salman a dorit sa renunte la dublura si sa atarne, asa cum ii cerea scenariul, de la etajul 40 al celei mai inalte cladiri din Varsovia.

Citeşte şi TRAILER-UL FILMULUI INDIAN în care joacă IULIA VÂNTUR şi SALMAN KHAN. Vezi când va rula pe marile ecrane

Este vorba despre Palatul Culturii si Stiintei, fratele mai mare al unei constructii celebre din Bucuresti, respectiv Casa Presei Libere.