Salvamontista bătută de interlop a vrut să-şi retragă plângerea

Răsturnare de situaţie incredibilă în cazul salvamontistei bătute până la leşin într-un bar din Valea Jiului. Un notar face dezvăluiri uluitoare, spune că fata a mers să-şi retragă plângerea împotriva agresorului.

25 feb. 2016, 19:20
Salvamontista bătută de interlop a vrut să-şi retragă plângerea

Adrian Grigore Mărgineanu, un notar din Lupeni, a relatat că la biroul său s-a prezentat Miruna Inel, însoţită de avocatul ei, cu o cerere de retragere a plângerii penale îndreptate împotriva interlopului Sorin Palesică, arestat preventiv după scandalul provocat într-un club din staţiunea Straja. Notarul a refuzat să îi înregistreze cererea, potrivit zhd.ro.

Citeşte şi Prima postare pe Facebook a Mirunei, tânăra bătută de interlop. Are încă faţa TUMEFIATĂ

Nu pot crede: „prin prezenta îmi retrag plâgerea formulată împotriva lui Palesică Sorin, cu privire la incidentul din data … din Straja…”. Şi totuşi am crezut, dar i-am invitat să părăsească biroul şi să meargă unde vor pentru că, pe calculatorul meu refuz să scrie aşa ceva. Reacţia avocatului a fost „nu vrei să speli obrazul oraşului!”. Uite că nu vreau să-l spăl„, a declarat Adrian Grigore Mărgineanu.

Citeşte şi Jandarmul care nu a intervenit în cazul salvamontistei bătute de un interlop, cercetat penal pentru abuz în serviciu

Miruna Inel a refuzat să discute despre acest subiect. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au precizat că tânăra are acest drept. Interlopul rămâne însă în arest preventiv.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 7 februarie, interlopul de 33 de ani a bătut crunt mai multe persoane într-un local din Straja. Una dintre victimele sale, lovită cu pumnii în faţă până ce şi-a pierdut cunoştinţa, a fost Miruna Inel.

VEZI şi Noi imagini şocante cu bătaia de la Staja. Interlopul Palesică a mai lovit două persoane VIDEO

Tânăra de 21 de ani a fost scoasă pe braţe din bar. Palesică a continuat agresiunile, fără să fie oprit de ceilalţi clienţi, chiar dacă la masa la care s-a aşezat se afla şi un jandarm montan. A fost imobilizat, de jandarmi şi poliţişti, după ce a bătut trei oameni, iar în final a fost reţinut şi arestat preventiv. Interlopul din Valea Jiului este recidivist şi a petrecut mai mulţi ani în închisoare pentru agresiuni înfiorătoare comise în trecut.

Citeşte şi Agresorul salvamontistei din Straja rămâne în arest preventiv