Salvaţi-l pe Edi! Marş al tăcerii pentru a salva un copil de la moarte VIDEO

Peste 100 de persoane din Piteşti au încercat să sensibilizeze oamenii să doneze bani pentru un băiat de 3 ani şi jumătate care are o tumoare pe creier. Şansa lui la viaţă este o operaţie care costă 50.000 euro.

RomaniaTV.net
18 apr. 2016, 09:16
Salvaţi-l pe Edi! Marş al tăcerii pentru a salva un copil de la moarte VIDEO

Tinerii au fost impresionaţi de povestea tristă a lui Edi şi au decis să organizeze un marş în Piteşti. Cu poza băieţelului de 3 ani şi jumătate pe tricouri au mers prin oraş şi au strâns bani pentru copilaş. Familia micuţului e distrusă.

În urma unui RMN am aflat că are o tumoră pe creier, în creierul mic, de acolo de unde pleacă toţi nervii. Din cauza asta ameţeşte, îi tremura mânuţa stângă şi piciorul drept. Acum încercăm să facem tot ce e posibil să-l salvăm„, a declarat mama lui Edi, pentru România TV.

Părinţii spun că în România nu au găsit vreun medic care să-l opereze pe Edi şi că singura lui salvare ar fi o operaţie în Germania, care se ridică la 50.000 de euro. Ca să facă rost de bani, tatăl a scos la vânzare tot ce are, un teren, dar nu acoperă nici jumătate din bani.

Şi tinerii dintr-o trupă de teatru s-au mobilizat pentru băieţelul bolnav. În urmă cu două zile au pus în scenă un nou spectacol, iar toate încasările au fost donate.