Sandra Mutu şi-a pus SILICOANE-BETON. Cum arată ACUM soţia lui Adrian Mutu FOTO

Sandra Mutu și-a pus silicoane, iar acest lucru se pare că s-a întâmplat după ce a devenit mămică. Bustul fostei Miss România 2010 și-a pierdut din fermitate odată cu nașterea micuțului Tiago.

18 sept. 2018, 14:19
Sandra Mutu şi-a pus SILICOANE-BETON. Cum arată ACUM soţia lui Adrian Mutu FOTO

Sandra Mutu (24 de ani) a fost înzestrată cu un corp de invidiat care a ajutat-o să câștige fără nici o problemă mult râvnitul titlu de Miss România, în 2010, dar și să-l cucerească definitiv pe soțul ei, Adrian Mutu (39 de ani). În aprilie 2017 a apărut și rodul iubirii lor, micuțul Tiago Adrian, însă sarcina și-a pus amprenta pe trupul superbei brunete, în special pe zona sânilor. Și-au pierdut din fermitate, motiv pentru care a decis să recurgă la tehnicile moderne din domeniul chirurgiei estetice, mai precis la o operație cu implanturi de silicon.

Adrian Mutu refuză să-i dea pensia alimentară fiului său. Este obligat să achite o sumă colosală lui Mario

Soţia lui Adrian Mutu nu a vrut proteze mari, ci din contră, a mizat pe ceva care să arate mai natural, dar această intervenție a avut mai ales menirea să-i și ridice bustul. Diferența este vizibilă, iar Sandra Mutu și-a etalat noul decolteu, mai ferm, chiar pe ținuturile exotice din Abu Dhabi.