Sâni de unică folosinţă. Se măresc în 20 de minute şi dispar peste noapte. Cât costă „Insta Breast”

Un medic american le oferă femeilor care visează la un bust mai generos posibilitatea să şi-l mărească în 20 de minute. Efectul nu este unul permanent, ci durează doar... 24 de ore, iar costul unei astfel de proceduri este cuprins între 2.000 şi 2.800 de euro.

15 nov. 2014, 11:49
Sâni de unică folosinţă. Se măresc în 20 de minute şi dispar peste noapte. Cât costă „Insta Breast”

Procedura „Insta Breast” presupune injectarea unei soluţii saline în bustul pacientei, iar rezultatul este mărirea cu o mărime, două sau chiar trei a sânilor, scrie libertatea.ro. Din păcate însă, substanţa se resoarbe în 24 de ore.

Citeşte şi Mere, pere sau lubeniţe. Caracterul femeilor în funcţie de forma SÂNILOR GALERIE FOTO

„Poţi folosi tehnologia 3D sau implanturi puse în sutien pentru a afla cum vei arăta după o intervenţie de augmentare a sânilor, dar e altceva să simţi greutatea reală a sânilor şi să descoperi cum e să trăieşti cu implanturile”, spune dr. Norman Rowe, esteticianul care realizează astfel de intervenţii.

Citeşte şi Cum arăta FEMEIA cu SÂNII de 14 KILOGRAME înainte de operaţie: Erau uriaşi, toţi voiau să îi atingă VIDEO

Medicul se gândeşte la o soluţie pentru o mai lungă durată a efectului intervenţiei. Mai ales că femeile care apelează prea des la „Insta Breast” ar putea avea probleme.

„Orice înţepătură sau tăietură la nivelul pielii ne expune riscului infecţiilor, al distrugerii nervilor sau hematoamelor, în urma cărora un vas de sânge se sparge, iar acesta ajunge în ţesuturi sau muşchi”, a declarat doctorul Jen Ashton.