Sâni lăsaţi şi fără fermitate: moduri în care îi refaci fără operaţie

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea începe să-ți piardă fermitatea și sânii noștri se lasă. Situația le face pe multe femei să-și piardă semnificativ încrederea în forțele proprii. Din fericire, sunt câteva măsuri la-ndemână prin care sânii se pot reface fără operație.

RomaniaTV.net
12 ian. 2017, 14:32
Sâni lăsaţi şi fără fermitate: moduri în care îi refaci fără operaţie

De ce se lasă sânii?

Cele mai multe femei se confruntă cu o scădere a elasticității sânilor după vârsta de 40 de ani. Contrar a ceea ce se crede, mai multe cercetări arată că purtarea sutienelor face ca sânii să-și piardă din fermitate, deoarece acestea împiedică dezvoltarea țesuturilor musculare. Sarcina este o altă cauză comună a lăsării premature a sânilor. Sânii se lasă din cauza creșterii rapide în greutate în timpul sarcinii, mai degrabă decât prin alăptare, așa cum mulți oameni cred.

Poartă sutiene care ți se potrivesc

Asigură-te că sânii tăi sunt susținuți de un sutien potrvit, în funcție de activitățile zilnice. De exemplu, dacă faci sport, ai nevoie de un sutien corespunzător, pentru a evita întinderea sânilor, în special când faci mișcări care te suprasolicită.

Citeşte şi  Ciudăţenii despre sâni

Fă exerciții pentru fermitatea sânilor

Exercițiile sunt o parte vitală în prevenirea dezvoltării sânilor căzuți. Exercițiile fizice regulate ne ajută să ne menținem greutatea, să ne dezvoltăm masa musculară și să avem o piele fermă. Încearcă să faci exerciții de două până la trei ori pe săptămână, insistând pe exercițiile care privesc pieptul. Aceste exerciții îți pot consolida în mod semnificativ mușchii și ligamentele din jurul pectoralilor, prevenind în același timp lăsarea sânilor.

Hidratează-te

Celulele pielii sânilor sunt compuse în principal din apă. A nu te hidrata suficient poate avea un impact negativ asupra pielii, ceea ce duce la apariția ridurilor, reducerea moliciunii pielii, și, prin urmare, lăsarea sânilor.Masează regulat sâniiMasarea periodică a sânilor și a zonei din jurul lor poate spori elasticitatea pielii. Masează de trei ori pe săptămână, cu ulei de nucă de cocos sau de măsline. Masajul va stimula fluxul sangvin de la suprafața sânilor, reparând celulele.

„Mi-au crescut brusc sânii” – 7 cauze posibile