Sânii, în topul FANTEZIILOR masculine. Cum să-ţi măreşti sânii în mod natural

Foarte multe fantezii ale barbatilor sunt legate de sani. Tresarirea lor la cea mai usoara atingere, mangaierea cu o floare… Ei sunt punctul central in preludiu. Nimic nu ii poate inlocui in jocul erotic sau in imaginarea lui. Asa incat orice prilej de a-i atinge nu poate fi decat binevenit.

28 oct. 2013, 20:32
Sânii, în topul FANTEZIILOR masculine. Cum să-ţi măreşti sânii în mod natural

Retete miraculoase de marire a sanilor

Orice exercitiu care dezvolta pieptul, dezvolta si sanii. Deci respirati adanc si prohmd, faceti gimnastica. Evitati toate sfaturile stupide ale prietenelor care va indeamna sa tineti cure exagerate de slabire. Atat de incitanti, sanii sunt, in mare parte, niste pernite de grasime. De aceea sanii femeilor cu o vitalitate debordanta sunt atat de atragatori.

Citeşte şi: CIUDĂŢENII despre sâni

Pentru ca sanii sa fie mai obraznici, mai provocatori, folositi infuzie rece de salvie (o lingura de planta uscata la 250ml apa – se lasa peste noapte la infuzat, iar dimineata se bea pe stomacul gol, cu 30 de minute inainte de masa), coaja de salcie, suc de radacina de angelica (de 3 ori pe zi cate 10 picaturi intr-un pahar de apa, suc de mere, lamaie, portocale sau grapefruit ).

Vezi şi: Exerciţii de doar câteva minute pe zi, pentru tonifierea sânilor

Sanii sunt lipsiti de musculatura. Cu cat pielea este mai elastica si mai bine intretinuta, cu atat sanii nostri vor fi mai frumosi. Desigur, indirect, musculatura pectorala si chiar muschii spate lui pot influenta modul in care ei sunt pusi in valoare. De aceea spuneti “da” inotului sau oricarui alt sport. Stimulati elasticitatea pielii prin dusuri zilnice alternative, calde-reci si masaje pectorale energice cu un prosop ud. Daca pielea dumneavoastra si-a pastrat elasticitatea, sanii pot fi intretinuti spalandu-i zilnic mai intai cu apa calduta si apoi frictionandu-i cu apa rece.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro