Microbuz cu elevi de la o şcoală din Timişoara, implicat într-un accident rutier. Şapte copii sunt răniţi

Şapte elevi, dintr-un grup de 17, de la Liceul Vlad Țepeș din Timișoara, care plecaseră, alături de doi profesori, într-o excursie, cu un microbuz, au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj din judeţul Timiş. Rănit este şi şoferul unui autoturuism implicat în accident, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
16 mai 2018, 08:33
Microbuz cu elevi de la o şcoală din Timişoara, implicat într-un accident rutier. Şapte copii sunt răniţi

La locul accidentului au ajuns trei autospeciale SMURD tip B, trei ambulanţe şi doua autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cu modul de descarcerare.

„Nu sunt persoane încarcerate, doar răniţi uşor şi cu atac de panică. Până acum au fost transportaţi la spital şapte copii şi şoferul din autoturism”, transmit reprezentanţii ISU Timiş.

Cei şapte elevi răniţi şi şoferul din autoturism au fost transportaţi la spital. 

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească exact cum s-a produs accidentul. Din primele informații venite din partea polițiștilor de la fața locului, șoferul microbuzului a încercat efectuarea unei manevre de întoarcere neregulamentară, moment în care un tir a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat într-un alt autoturism, scrie tion.ro.