Sarah Ferguson, oaia neagră de la Buckingham

Odată, ea și Lady Diana au avut o prietenie neașteptată. Palatul răsuna de râsetele lor, era confident la secretele lor și animat de firile lor atât de vii și diferite de figurile scorţoase de la curtea regală.

RomaniaTV.net
14 nov. 2016, 10:25
Sarah Ferguson, oaia neagră de la Buckingham

Pe atunci, Fergie era obișnuită cu planul secund, căci soţia Prinţului Andrew n-a fost niciodată la fel de populară, frumoasă și umană precum Prinţesa Inimilor. Mai scandaloasă, cu siguranţă!

Citeşte şi  Amintiri despre Lady Di, rebela de la Palatul Buckingham

Apropierea dintre Fergie și Diana a fost de înţeles, până la urmă, căci ambele au fost adoptate în familia regală într-un mod asemănător. Dacă mama lui William și a lui Harry i-a fost impusă lui Charles, pen­tru a se evita o relaţie nepotrivită cu Camilla Parker Bowles, în cazul fratelui său mai mic, Andrew, Regina nu privea cu ochi buni poves­tea acestuia cu o actriţă americană, Koo Stark, acum în vârstă de 60 de ani.

Și atunci a intrat în scenă ea, fiica maiorului Ronald Ferguson și cea mai revoltătoare prezenţă roșcată de la palat, care aproape că a făcut-o pe Elisabeta s-o regrete pe americancă. „Cu părul ei roșu, cu felul de-a fi relaxat și cu râsul ei contagios, era tot ceea ce avea nevoie familia regală în acel moment. Pentru un timp, a dat chiar im­presia că va rivaliza cu Prinţesa Diana”, spune jurnalistul Christopher Wilson, care i-a publi­cat biografia neautorizată în 1996.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui articol