Sărbătoare în familia Băsescu. Micuţa Sofia Anais a împlinit un an

Nepoata preşedintelui Traian Băsescu, micuţa Sofia Anais, împlineşte luni un an. Primele felicitări le-a primit chiar de la Elena Udrea, care a postat pe o reţea de socializare un mesaj pentru Sofia, dar şi pentru bunicii ei.

01 sept. 2014, 09:18

Sofia Anais este sărbătorită luni de întreaga familie. Micuţa a împlinit un anişor. Prima care i-a urat „La mulţi ani” a fost chiar Elena Udrea pe un site de socializare. Aceasta spunea despre Sofia Anais că este unul dintre cei mai frumoşi şi mai cuminţi copii.

Citeşte şi Este OFICIAL! Elena Băsescu este însărcinată cu al doilea copil. Medicul ei face PRIMELE DECLARAŢII

Mai mult, şefa PMP-ului a scris că îi urează să fie bucuroasă, veselă şi să aducă la fel de multă fericire atât părinţilor, cât şi bunicilor.

Unul dintre cei mai frumoşi şi cuminţi copii, Sofia Anais, împlineşte astăzi un anişor. Îi urez şi eu să fie bucuroasă, veselă şi să aducă la fel de multă fericire în viaţa părinţilor şi bunicilor ca şi până acum. Iar Elenei şi lui Bogdan le urez, la cea de-a doua aniversare de la căsătorie, mulţi ani fericiţi şi să se bucure de toate lucrurile frumoase pe care le pot realiza împreună şi de acum înainte„, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citeşte şi Care este semnificaţia numelui Anais, purtat de fetiţa Elenei Băsescu

VEZI şi Nepoata lui Băsescu, pentru prima dată pe plajă