SARBATORI FERICITE! Cele mai ORIGINALE mesaje de Crăciun

SARBĂTORI FERICITE! MESAJE DE CRACIUN. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mii de români trimit mesaje de Crăciun şi îşi fac urări serioase sau amuzante. Articolul propune câteva urări pe care le poţi trimite celor dragi.

23 dec. 2015, 20:23
SARBATORI FERICITE! Cele mai ORIGINALE mesaje de Crăciun

MESAJE DE CRACIUN. Pentru aceia care nu vor să îşi mai bată capul pentru a inventa mesaje cu ocazia Sărbătorilor 2014, există unele deja făcute.

-E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin

-Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

-Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

-E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară? …Ni se trage de la vin…

-Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

-Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

MESAJE CLASICE DE CRĂCIUN

-Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

-Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa.CRĂCIUN FERICIT!

-„Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

-„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

-„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

-„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

-„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!”

-„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI !”

Mesajele şi urările de Crăciun sunt de cele mai multe ori texte standard, care sunt uitate la câteva secunde după ce au fost primite sau trimise, scrie yoda.ro. Anul acesta, e timpul să schimbăm placa şi să oferim mesaje şi urări de Crăciun un pic mai altfel.

Pe site-ul specializat în urări de sărbători poţi alege să construieşti un mesaj personalizat, în care să îi atragi atenţia persoanei respective că stă prea mult la calculator, că înjură prea mult la volan, conduce prea repede, nu îi stă deloc bine cu barba, s-a cam îngrăşat…etc.

Moşul va ţine minte şi va livra în căsuţa poştală a persoanei respective urările în funcţie de câmpurile completate.

Serviciul funcţionează şi pentru copii, iar Moşul le va spune dacă au fost sau nu cuminţi, dacă au învăţat suficient la şcoală şi dacă îi ascultă pe părinţi.

În aplicaţie se cere să încărcaţi o poză sau să alegeţi una de pe Facebook, pentru ca acţiunea să fie credibilă.

MESAJE DE CRACIUN. Iata 20 de sms-uri si mesaje de Craciun pe care le poti trimite celor dragi:

1. Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

2. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

3. Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

4. Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

5. In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

6. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

7. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

8. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

9. Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

MESAJE ASCUNSE în decoraţiunile de Crăciun. Vezi ce a descoperit un trecător VIDEO

10. Frumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

11. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

12. Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!

13. Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT!

14. Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

15. Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

16. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

17. In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

18. Sarbatori fericite si un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

19. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

20. Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

Crăciun Idei de cadouri pentru colega de la job

MESAJE de Craciun – mesaje religioase

La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer… Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace!

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!

Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite.

Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!

Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.

Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI!