SĂRBĂTORI FERICITE. MESAJE DE CRĂCIUN potrivite pentru şefi

SĂRBĂTORI FERICITE. Şefii nu trebuie să lipsească din lista celor cărora să le trimiţi MESAJE DE CRĂCIUN.

RomaniaTV.net
23 dec. 2015, 13:57
SĂRBĂTORI FERICITE. MESAJE DE CRĂCIUN potrivite pentru şefi

SĂRBĂTORI FERICITE. MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU ŞEFI. Şefii se pot regăsi şi ei pe lista celor cărora le trimiţi mesaje de Crăciun, dar trebuie să ştii că e bine să păstrezi o oarecare linie „office” în urarea ta. Şi, cel mai important, nu uita să semnezi mesajul.

Iată câteva exemple potrivite de MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU ŞEFI:

„Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!”

„În prag de Sărbători, cu pace-n în gând şi caldură-n suflet, îţi/vă doresc ţie/dvs. şi celor dragi, să ai/aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun, să fiţi fericiţi şi să aşteptaţi anul ce vine alături de cei dragi”.

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!”

„Un An Nou bogat în împliniri, cu sănătate şi prosperitate, un an cu aspiraţii înalte, plin de bucurii şi succese, împlinirea dorinţelor şi a năzuinţelor de mai bine”

„Crăciun binecuvântat şi La mulţi ani!!!”

„Sărbători fericite şi un An Nou plin de bucurii!”

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor!”

„Reţeta pentru un an bun: Se iau 12 luni şi se curăţă foarte bine de obosealăşi stres. Se împarte fiecare lună în 28-31 zile, după caz, astfel ca proviziile să ajungă exact 1 an! Fiecare zi se prepară separat: 1 parte muncă, 1 parte linişte, 1 parte umor. Se mai adăugă 3 linguri optimism, 1 linguriţă toleranţă, şi o picătură de speranţă! Peste aluatul astfel obţinut se toarnă apoi dragoste din belşug… Preparatul gata făcut se aseaza pe farfurie şi se împodobeşte cu frunzuliţe de curaj şi încredere în sine. Se serveşte zilnic, cu bucurie, alături de ceaşca de cafea din fiecare dimineaţă! Prezenta reţetă nu se compensează, ea este gratuită şi se transmite liber de la om la om, însoţită de urarea: Un An Nou darnic şi bun, Sănătate Deplină, Fericire Maximă şi Abundenţă Absolută!”