Sărbători în lacrimi acasă la mama Ilenei Ciuculete: O durere mare. Aşa copilă ce-am avut, atât de iubită VIDEO

La o lună de la moartea Ilenei Ciuculete, doliul învăluie atmosfera într-o tristeţe apăsătoare. Suferinţa şi lacrimile au luat locul bucuriei şi luminii pe care o aducea Ileana de fiecare dată când ajungea să-şi viziteze mama. Doar amintirile dragi îi mai alină acum suferinţa bătrânei, potrivit România TV.

17 apr. 2017, 19:41
Sărbători în lacrimi acasă la mama Ilenei Ciuculete: O durere mare. Aşa copilă ce-am avut, atât de iubită VIDEO

În satul Gubaucea din Dolj, casa părintească a Ilenei Ciuculete e învăluită de o tristeţe adâncă. Un tablou cu fotografia artistei e aşezat pe zidul dinspre stradă şi e încadrat de steagul negru de doliu. Străjuiesc împreună, într-o dureroasă şi apăsătoare tăcere toată suferinţa şi însingurarea unei mame care şi-a îngropat copilul. Mama Ilenei Ciuculete îşi alină sufletul cu amintiri şi cu lucrurile rămase de la fiica ei.

Aşa copilă ce-am avut, atât de iubită, atâta ce mă îngrijea, foarte mult, foarte mult mă îngrijea. Nu mă lăsa niciodată. Îmi trimitea vitamine de inimă. Mă întreba: Mămică, le-ai luat? De multe ori o mai păcăleam un pic că le-am luat„, spune mama Ilenei Ciuculete.

Citeşte şi Ileana Ciuculete, mesaj de pe lumea cealaltă pentru Cornel Galeş. „O să îi apară în vis la 40 de zile….”

Pentru Ileana Ciuculete, mama şi tata au fost marea ei putere, oamenii care au sprijinit-o să ajungă o mare artistă. Au încurajat-o să cânte şi îi scriau versurile de la melodiile Mariei Lătăreţu pe scândurile din atelierul de tâmplărie al tatălui. Ascultau împreună muzică populară la un radio cu tranzistori şi tot împreună visau la ziua în care Ileana va ajunge să cânte şi ea lumii întregi.

În casa părintească de la Gubaucea, Ileana Ciuculete avea locul ei special, unde îşi încărca bateriile şi povestea până noaptea târziu cu mama despre toate câte a făcut şi a văzut prin lume. Şi nu era sărbătoare mare ca mama şi fiica să nu se întâlnească. Anul acesta Ileana nu a mai apucat să-i lumineze mamei sale casa şi sufletul în sfânta zi de Paşte.

Asta este camera ei când venea tot timpul pe acasă. Se ştia că e camera ei. Iarna dacă era aveam sobă îi făceam focul, da aicea era. Da, venea la Crăciun, la sărbători, sta. Stătea o zi, două trei. Şi acuma vin Paştile şi vin îndurerate. În orice moment mamă şi noaptea când mă trezesc, tot cu gândul la ea. Că am avut o fată cuminte şi iubită„, a spus mama Ilenei Ciuculete.

Cu inima strânsă şi greu încercată de pierderea fiicei sale, mama Ilenei Ciuculete nu poate accepta că totul s-a întâmplat atât de repede. Nu a ştiut nimic de boala nemiloasă care i-a răpit-o pe Ileana. În încercarea de a o proteja, artista şi-a rugat soţul şi copiii să nu-i spună mamei sale despre situaţia gravă în care s-a aflat pe patul de spital, cu puţin timp înainte de a muri.

VEZI şi ILEANA CIUCULETE, ultimele fotografii înainte de a se interna. Cum apare cântăreaţa de muzică populară FOTO