Sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă. Află ce surprize te aşteaptă

Sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă și mulți dintre noi intră, în această perioadă, în rolul de dăruitori neobosiți. Fiecare cunoaște cel putin un one man show, omul care planifică sărbătoarea în familie sau în grupul de prieteni, colegi ori parteneri de business. Te-ai gândit vreodată că o provocare poate fi și să te analizezi pe tine. Tu ce tip ești -genul care iubește să facă cadouri sau cel care preferă să le aștepte?

RomaniaTV.net
27 nov. 2018, 18:32
Sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă. Află ce surprize te aşteaptă

Dacă ești din prima categorie, cum te-ai caracteriza- intuitiv, organizat sau creativ?

#CREATIV
Îi surprinzi întotdeauna pe cei dragi cu ideile tale ingenioase sau chiar trăznite? Pentru tine oferirea cadourilor este o adevărată provocare? Ești atent nu doar la cadoul în sine, ci și la metoda de împachetare pe care o concepi, astfel încât să fie o adevărată experiență de unboxing? Dacă răspunsul este „da”, atunci ești dăruitorul creativ.

#ORGANIZAT
Știm că îți faci chiar și cu două luni înainte planurile pentru a-i surprinde pe cei dragi cu cadouri. Ai o listă cu toți cei cărora dorești să le oferi un zâmbet de sărbători și știi cu precizia unui ceas elvețian ce se potrivește fiecăruia. Te cunoaștem, ești din categoria dăruitor organizat,

#INTUITIV
Ești din categoria celor care frecventează în mod constant mall-ulurile, cei care știu tot ce este în magazine, cele mai noi tendințe în shopping, cele mai cool gadget-uri. Nu pleci cu lista de acasă, ci te lași inspirat de ce găsești nou și de ce știi că le-ar plăcea alor tăi să le dăruiești.

Clienții care au făcut cumpărături în valoare de minim 300 de lei, își pot înscrie bonurile pe www.aficotroceni.ro , pentru a câștiga sute de AFI Gift Carduri, telefoane HUAWEI Mate 20 PRO, iar cel mai darnic dăruitor – un abonament pe un an de zile la IMAX. Campania se desfășoară până pe 31 decembrie.

Află toate detaliile aici