Şase localităţi din Olt şi Vâlcea, parţial fără energie electrică

Purtătorul de cuvânt al CEZ-Distribuţie, Roxana Mărgineanu, a declarat pentru AGERPRES că joi după amiază doar în şase localităţi din zona de operare reţelele electrice mai sunt afectate de fenomenele meteorologice extreme.

31 iul. 2014, 16:33
Şase localităţi din Olt şi Vâlcea, parţial fără energie electrică

În judeţul Olt, o parte dintre abonaţii din localităţile Mogoşeşti şi Sârbii Măgura sunt deconectaţi de la sistemul de distribuţie a energiei electrice, orice intervenţie fiind deocamdată imposibilă în aceste zone din cauza drumurilor de acces impracticabile, care nu permit echipelor operative să ajungă în sectoarele avariate.

„În judeţul Vâlcea, sunt afectate parţial liniile electrice din localităţile Budeşti, Nicolae Bălcescu, Mălaia şi Dănicei. Şi aici întâmpinăm probleme cu accesul pe proprietăţile private pentru replantarea stâlpilor de medie tensiune care au fost avariaţi”, a precizat Mărgineanu.

Citeşte şi IMAGINI APOCALIPTICE. Un MUNTE s-a prăbuşit peste mai multe case în Vâlcea VIDEO

Reprezentanta CEZ-Distribuţie a arătat că în celelalte judeţe din aria de acoperire a companiei -Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Teleorman – se înregistrează doar deranjamente individuale izolate.

„Lucrătorii noştri fac eforturi pentru repunerea cât mai rapidă sub tensiune a tuturor reţelelor electrice afectate şi continuă să monitorizeze pe cele aflate în exploatare”, a spus Mărgineanu.

Citeşte şi PLOILE au făcut PRĂPĂD în Caraş-Severin. Peste o sută de curţi, grădini şi case au fost inundate