Şase tineri din Aiud, arestaţi preventiv după ce au bătut un băiat şi i-au răpit prietena

Şase tineri au fost arestaţi preventiv, luni, pentru tâlhărie calificată, lovire, lipsire de libertate şi furt calificat. Sunt cercetaţi după ce au intrat în apartamentul unui tânăr din Şoimuş, l-au sechestrat, l-au agresat, i-au furat 950 de euro şi au constrâns-o prietena sa să plece cu ei, potrivit alba24.ro. Al şaptelea suspect nu a fost prins şi este căutat de oamenii legii.

RomaniaTV.net
21 ian. 2019, 16:06
Şase tineri din Aiud, arestaţi preventiv după ce au bătut un băiat şi i-au răpit prietena

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şoimuş au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Dolj, cu privire la faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, în timp ce se afla în locuința prietenei sale, în comuna Hărău (judeţul Hunedoara), a fost agresat de mai mulţi tineri, care au pătruns în locuinţă.

Victima le-a spus poliţiştilor că, după ce a fost lovit, a fost deposedat de 950 de euro și privat de libertate până duminică dimineaţa, în jurul orei 6.00.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat și distrugere. În urma anchetei, au fost identificaţi şi reţinuţi şase dintre agresori. Totodată, poliţiştii au eliberat-o şi pe tânăra de 20 de ani, din comuna Hărău, pe care cei în cauză au constrâs-o să îi însoţească pe raza judeţului Alba.