Şase tramvaie, blocate în Arad din cauza unui şofer care a parcat neregulamentar GALERIE FOTO

Circulația tramvaielor a fost blocată, vineri, în Arad mai bine de 20 de minute, între Boul Roșu și Teatru, din cauza unui șofer care a parcat neregulmentar și a blocat șina.

07 oct. 2016, 18:27

Sute de călători au fost nevoiți să o ia pe jos, după ce un șofer și-a parcat mașina chiar lângă linii, în spatele Teatrului de Stat. Chiar dacă acolo Primăria a pus stâlpișori metalici, pentru ca șoferii să priceapă că nu pot opri, cineva n-a ținut cont de asta. Și-a lăsat mașina lângă șine și a plecat. Șase garnituri în care se aflau sute de călători au rămas blocate, pe sensul Boul Roșu – Teatru, iar mulți călători au fost nevoiți să-și continue drumul pe jos, deși au plătit bilete, scrie aradon.ro.

Vatmanul primei garnituri a sunat la 112, însă după 20 de minute, pentru că nici șoferul și nici polițiștii nu și-au făcut apariția, câțiva bărbați au luat mașina pe sus, la propriu, și au mutat-o jumătate de metru spre bordura trotuarului, pentru ca tramvaiele să poată trece.

Citeşte şi 15 tramvaie, BLOCATE în trafic în Capitală din cauza unui şofer care şi-a parcat maşina pe linia de tramvai FOTO