Sat din România, bântuit de strigoi, au aruncat cu pietre şi în maşina poliţiei. Mărturiile oamenilor terorizaţi VIDEO

Localnicii comunei Sohatu (jud. Călăraşi) sunt îngroziţi. Oamenii spun că, de mai bine de o săptămână, nu pot dormi din cauza strigoilor. Au apelat la autorităţi, la primar şi la poliţiştii din localitate, dar nimeni nu poate face nimic. Seară de seară, după ora 22 până spre dimineaţă, spirite nevăzute aruncă cu pietre în casele lor. Îngroziţi, ies cu copiii pe uliţă, fiindu-le teamă să mai stea în case.

RomaniaTV.net
04 aug. 2018, 20:21
Sat din România, bântuit de strigoi, au aruncat cu pietre şi în maşina poliţiei. Mărturiile oamenilor terorizaţi VIDEO

Începe de la 11.30 noaptea şi până la 4 dimineaţa nu ne lasă. Dă cu pietre toată noaptea. Am chemat şi poliţia. Şi în prezenţa Poliţiei au dat cu pietre. La ora 11.30 se aud zbierete şi pietrele când vin în casă. Am stat până la 3 jumate. De o săptămână se întâmplă. Până acum nu a mai fost aşa ceva. Nu ştiu ce să bănuiesc. Am crezut că sunt copiii„, s-au plâns oamenii, la România TV.

De şapte zile alergăm şi nu vedem nimic. Când suntem aici, ne ia la pietre. Ne mutăm, ne în partea cealaltă şi nu se vede nimic. Toţi stăm până la 3 dimineaţa şi nu vedem nimic. Doar aruncă în noi. Sunt câteva case şi le ia la pietre. Aseară au fost doi poliţişti cu noi şi tot au dat cu pietre. Nu ne loveşte. Se dă numai în case„, a povestit un localnic, care a alergat în zadar dintr-o parte în alta a satului, poate vede cine aruncă cu pietre.

Oamenii sunt contrariaţi şi cred că un spirit rău le tulbură nopţile, din moment ce nu au încetat nici la apariţia Poliţiei. „Am chemat şi Poliţia. Au intrat cu pistolul, cu lanterna şi nu vedea nimic. Tot ne lua la pietre. Cine avea tupeu? A venit nea Marin cu tămâie. A dat prin case, degeaba! Dacă ei şi faţă de Poliţia aruncau cu pietre, înseamnă că bântuie ceva. Poliţia fuge după ei şi nu vede pe nimeni. Poliţia fuge. Pietrele se văd. Au venit doi poliţai. Au mutat cascheta pe o parte, să nu le dea cu piatra. Şi lor le e frică. Nici preotului nu îi vine să creadă ce se întâmplă. Am dat cu tămâie, am lumină de la Paşte. Am venit cu toţi oamenii. Am zis Tatăl Nostru (…) Aseară au dat şi în maşina de Poliţie„, au mai povestit oamenii, la România TV.