Scandal cu arme, în trafic, la Iaşi. Un şofer a fost ameninţat cu pistolul

Un şofer din Iaşi a sărit cu pistolul la altul după ce maşina lui a fost tamponată din spate. Jandarmii şi poliţiştii au venit de urgenţă al faţa locului.

25 sept. 2014, 10:55
Scandal cu arme, în trafic, la Iaşi. Un şofer a fost ameninţat cu pistolul

Un minor incident petrecut în trafic a degenerat într-un scandal monstru, care a culminat cu ameninţări cu pistolul. Unul dintre şoferii implicaţi într-o tamponare uşoară a ieşit din maşină cu un pistol, pe care l-a îndreptat spre şoferul celuilalt autoturism. Din spusele martorilor se pare că pistol era cu cartuşe. Bărbatul a fost reţinut de poliţie, oamenii legii urmând să demareze o anchetă.

Citește și Şofer ÎNJUNGHIAT în trafic de un alt conducător auto

Am auzit bubuitură şi când am întors capul am văzut accidentul. Am văzut că nu sunt victime şi nu am dat importanţă, m-am întors cu spatele. Ulterior am văzut că se ceartă şi că şoferul BMW-ului scoate pistolul. L-a îndreptat spre celălalt conducător auto, dar nu a tras. A pus imediat înapoi la loc, în maşină, arma. Altceva nu ştiu, nu păreau că se ceartă atât de tare„, a spus un agent de pază, pentru bzi.ro.

Cel care a scos arma are 23 de ani şi se afla în tranzit prin Iaşi. El poate fi acuzat de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nu este exclus să fie reţinut pentru 24 ore. Verificările poliţiştilor au arătat şi că armă era una neletală, cu bile de cauciuc şi că o deţinea legal.