Scandal cu bâte într-o localitate din Sibiu. Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti

Doi bărbaţi, tată şi fiu, din localitatea sibiană Avrig au fost reţinuţi după ce au intrat într-o locuinţă din oraş, l-au agresat pe proprietarul acesteia şi, ulterior, unul dintre ei l-a lovit cu o bâtă peste mână pe un jandarm ajuns acolo pentru aplanarea conflictului.

RomaniaTV.net
11 mart. 2013, 12:42
Scandal cu bâte într-o localitate din Sibiu. Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti

O patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm a intervenit, duminică seară, la locuinţa unei familii din Avrig care a reclamat la 112 că a fost atacată de doi bărbaţi.

Astfel, reclamantul a declarat că cei doi bărbaţi, tată şi fiu, au intrat fără drept în locuinţă, l-au ameninţat şi l-au agresat fizic, la faţă. Totodată, la sosirea patrulei mixte, cei doi bărbaţi au avut în continuare un comportament agresiv, iar în timp ce se încerca aplanarea conflictului şi imobilizarea agresorilor, unul dintre aceştia l-a lovit cu o bâtă peste antebraţ pe jandarm.

Potrivit Mediafax, cei doi agresori, de 40 şi 17 ani, au fost duşi la sediul Poliţiei Avrig, fiind cercetaţi pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. În ceea ce priveşte agresiunea săvâşită asupra jandarmului, cercetările au fost preluate de către procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.