SCANDAL cu bâte între un pădurar şi hoţii de lemne VIDEO

Scandal cu bâte şi topoare într-o pădure din Argeş, după ce mai mulţi ţigani au fost prinşi la furat de lemne. Un băiat de 14 ani a fost rănit, iar salvatorii au mers kilometri întregi prin pădure pentru a-i acorda primul ajutor. Romii prinşi la furat au spus că minorul a fost lovit de pădurar. Acesta din urmă a declarat că băiatul a fost chiar victima rudelor sale.

15 sept. 2014, 05:43
SCANDAL cu bâte între un pădurar şi hoţii de lemne VIDEO

Incidentul a avut loc în comuna Mălureni, judeţul Argeş. Pădurarul a prins mai mulţi romi în timp ce dezrădăcinau copacii. Iritaţi că au fost prinşi şi goniţi, hoţii au sărit la pădurar cu un par, potrivit România TV. Romii au sunat apoi la poliţie şi la salvare spunând că pădurarul le-a bătut crunt fiul de 14 ani. Salvatorii au ajuns cu greu în zona greu accesibilă, după circa opt kilometri de mers pe drum forestier.

Copilul era conştient, cooperant, iar funcţiile vitale nu i-au fost puse în pericol. Am constatat nişte escoriaţii la nivelul ambilor omoplaţi„, a declarat medicul de la ambulanţa din Curtea de Argeş, Marian Chiru.

Pădurarul a spus că băiatul a fost bătut chiar de rudele sale, aceasta fiind o metodă des folosită de hoţi pentru a scăpa de dosarele pentru furt. Culmea, poliţia îl cercetează pe pădurar pentru loviri şi alte violenţe, după ce hoţii au făcut plângere.

CITEŞTE ŞI: Scenariu de film pentru prinderea hoţilor de lemne. Ofiţeri sub acoperire, INFILTRAŢI în mafia lemnului