SCANDAL cu bâte şi geamuri sparte între doi taximetrişti

Scandal cu bâte şi geamuri sparte în plină stradă, între doi taximetrişti pirat din Drobeta-Turnu-Severin. Conflictul a avut loc chiar într-o staţie de autobuz. Unul dintre ei a scos o bâtă şi i-a spart geamul celuilalt. Rănit de cioburile sărite, bărbatul care se afla în maşină a ajuns la spital.

12 aug. 2014, 06:06
SCANDAL cu bâte şi geamuri sparte între doi taximetrişti

Tot scandalul a izbucnit de la locul de parcare. Unul dintre bărbaţi i-a cerut celuilalt să mute autoturismul, pentru că acela era locul lui. Cum nu era pentru prima dată când se certau pe locul de parcare, celălalt şofer nu a vrut să mute taxiul. Enervat, cel care i-a cerut să elibereze locul a pus mâna pe o bâtă şi i-a spart geamul maşinii. Rănit de la cioburi, bărbatul care se afla în taxi a fost transportat la spital, dar nu a rămas internat.

„S-au bătut doi cetăţeni. Unul a fost stabil hemodinamic, a avut uşoare contuzii la nivelul feţei. A fost pansat, tratate contuziile şi i s-a dat drumul la domiciliu”, a declarat Cristian Jianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Turnu Severin.

VEZI ŞI Bătaie între piţipoance într-un club din Cluj. Bodyguarzii le-au potolit cu greu

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere şi a fost amendat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, iar victima este aşteptată la poliţie pentru a depune plângere.