Scandal cu bâte şi răngi în centrul oraşului din cauza unui loc de parcare

Scandal cu bâte şi răngi în centrul orașului Bistrița de la un loc de parcare. Doi şoferi s-au fugărit după ce unul dintre ei i-a blocat celuilalt intrarea în curte. Poliţiştii au intervenit de urgenţă.

29 nov. 2017, 13:13
Scandal cu bâte şi răngi în centrul oraşului din cauza unui loc de parcare

Totul s-a întâmplat după ce şoferul unei autoutilitare a blocat accesul într-un gang unui taximetrist. Acesta a venit acasă să mănânce și s-a trezit că nu poate să bage mașina în curte, accesul fiind blocat de șoferul de la firma de curierat.

Taximetristul l-ar fi întrebat pe celălalt șofer dacă stă mult, iar acesta i-ar fi răspuns: „stau cât vreau”, lucru care l-ar fi înfuriat peste măsură pe taximetrist. A intrat în casă și a ieșit cu o bâtă în stradă, să-și facă dreptate, scrie bistriţeanul.ro

Șoferul de la firma de curierat nu s-a lăsat mai prejos şi a luat o cheie de schimbat roți. Cei doi au început să se alerge în plină stradă, iar la un moment dat, șoferul firmei de curierat i-a dat taximetristului în cap cu cheia de schimbat roți și a fugit.

Dorind să se răzbune, taximetristul a luat cheia de schimbat roți cu care a fost lovit în cap și aaruncat-o în parbrizul autoutilitarei conduse de rival.

În scurt timp, la fața locului au intervenit mai mulți polițiști de la Ordine Publică. În acest caz a fost întocmit dosar penal in rem, pentru lovire sau alte violențe.

Citeşte şi Scandal într-un local din Botoşani după ce un jucător pasionat de păcănele a câştigat peste 10.000 de lei