Scandal cu fiul unui şef de la POLIŢIE. Au intervenit zeci de mascaţi

Scandal monstru cu fiul unuia din şefii Poliţiei din Bihor într-un club din judeţ. Zeci de poliţişti şi mascaţi au intervenit pentru a calma spiritele. Întreaga scenă s-a petrecut în local după ce tânărul care ar fi fost beat ar fi intrat în toaleta fetelor.

23 iul. 2015, 11:28
Scandal cu fiul unui şef de la POLIŢIE. Au intervenit zeci de mascaţi

Mai bine de 100 de poliţişti, inclusiv mascaţi ai Seviciului de Acţiuni Speciale, plus jandarmi, au descins în noaptea de 11/12 iulie la Rivo Summer Party, petrecere în aer liber organizată la fiecare sfârşit de săptămână de Hanul Pescarilor din Săldăbagiu de Munte. Impresionanta desfăşurare de forţe avea misiunea să sară în ajutorul unei singure persoane, Eugen Boc jr., fiul unuia dintre boşii Poliţiei, comisarul şef Eugen Boc, adjunctul şefului Inspectoratului judeţean, scrie Oradea Online.

Tânărul s-a plâns că a fost altoit din senin de bodyguarzi şi de organizatorul petrecerii, aşa că le-a trântit o plângere penală. La fel a făcut, însă, şi partea adversă, care are o cu totul altă variantă: fiul poliţistului a băut fără măsură, a făcut scandal în toaleta fetelor, iar când bodyguarzii l-au scos din discotecă a devenit violent şi, ca să demonstreze că e „bazat”, şi-a sunat tatăl şi apoi 112, ameninţând că va „închide” afacerea celui care l-a supărat.

Ancheta în acest caz e însă abia la început. Poliţiştii i-au audiat pe martorii propuşi de ambele părţi şi au vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere, fără să fi reuşit deocamdată să stabilească de partea cui a fost dreptatea.