SCANDAL cu FOCURI de ARMĂ în Alba Iulia. Un TÂNĂR a fost ÎMPUŞCAT în faţă

Un tânăr a ajuns la spital după un scandal în care a fost rănit cu un pistol de tir sportiv, deţinut ilegal. Victima are leziuni pe faţă, agresorii au fost reţinuţi pentru tulburarea liniştii publice.

RomaniaTV.net
07 aug. 2014, 10:02
SCANDAL cu FOCURI de ARMĂ în Alba Iulia. Un TÂNĂR a fost ÎMPUŞCAT în faţă

Scandal sângeros, încheiat cu focuri de armă, în Alba Iulia. S-a întâmplat în plină stradă, între trei tineri care aveau un conflict mai vechi. Scandalagii s-au luat la bătaie, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos pistolul şi a tras, potrivit Ziarul Unirea.

Citeşte şi James Brady a fost împuşcat în cap în atentatul asupra lui Ronald Reagan. A murit după 33 de ani

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, miercuri după-amiază, cu privire la faptul că, pe strada Livezii din Alba Iulia, are loc o altercație între mai multe persoane. În timpul conflictului, unul dintre tineri a folosit o armă neletală cu aer comprimat, cu destinația tir sportiv, provocându-i victimei leziuni în zona feţei, victima fiind găsită într-o stare de sănătate bună.

Citeşte şi Focuri de armă şi zeci de mii de pachete cu ţigări descoperite la graniţa cu Ucraina

Ulterior a fost transportată la Spitalul din Alba Iulia unde a fost supusă investigaţiilor medicale şi i-au fost acordate îngrijiri. Poliţiştii au luat măsura reţinerii agresorului pentru o perioadă de 24 de ore.