SCANDAL cu furci şi topoare în Sibiu. Trei bărbaţi, reţinuţi după ce doi poliţişti au fost răniţi

Trei bărbaţi din Ighişu Nou, judeţul Sibiu, implicaţi în scandalul cu furci, bâte şi topoare în urma căruia doi poliţişti au fost răniţi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi, marţi, Judecătoriei Mediaş cu propunere de arestare preventivă pentru mai multe infracţiuni, printre care loviri şi alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

23 mai 2017, 07:39
SCANDAL cu furci şi topoare în Sibiu. Trei bărbaţi, reţinuţi după ce doi poliţişti au fost răniţi

În urma audierilor făcute după scandalul de joi noapte din localitatea Ighişu Nou, poliţiştii au reţinut trei bărbaţi, pentru tulburare a ordinii şi liniştii publice, trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare, potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu.

Cei trei bărbaţi, în vârstă de 21, 28 şi 47 de ani, membri ai aceleiaşi familii, fără ocupaţie şi fără antecedente penale, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca marţi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cei trei, alături de alte 32 de persoane, au procovat, joi noapte, un scandal, distrugând diferite obiecte din mai multe curţi din localitatea Ighişu Nou. În timpul altercaţiei, doi poliţişti şi un bărbat care participa la scandal au fost răniţi, fără a necesita internare.

Procurorii continuă cercetările pentru a stabili care dintre participanţii la scandal va fi acuzat de ultraj.

Citeşte şi Scandal de proporţii într-un club din Bârlad. Patronul localului a fost bătut crunt de un profesor de religie