Scandal cu poliţia la Constanţa. Un bărbat a fost încătuşat după ce i-a înjurat pe oamenii legii sosiţi la locul unui accident

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost încătuşat, vineri seara, după ce i-a înjurat pe poliţiştii sosiţi la un accident rutier petrecut în municipiul Constanţa şi a provocat scandal în zona respectivă. El nu fusese implicat în evenimentul rutier.

RomaniaTV.net
26 oct. 2018, 17:50
Scandal cu poliţia la Constanţa. Un bărbat a fost încătuşat după ce i-a înjurat pe oamenii legii sosiţi la locul unui accident

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, un echipaj de poliţie rutieră a fost solicitat, vineri, în jurul orei 20.00, în zona Gării din Constanţa, în urma producerii unui accident rutier.

Evenimentul s-a produs după ce un autobuz a accidentat un pieton.

La locul accidentului, poliţiştii au fost înjuraţi de un bărbat de 39 de ani din Constanţa. Acesta făcuse scandal şi înainte de sosirea oamenilor legii, certându-se cu şoferul autobuzului, dar şi cu alte persoane.

El a primit un avertisment din partea poliţiştilor pentru atitudinea sa, dar pentru că nu s-a oprit, a fost încătuşat şi dus la sediul Serviciului Rutier Constanţa, unde este audiat.

Poliţiştii urmează a stabili ce sancţiune va primi pentru fapta sa.

Bărbatul nu fusese implicat în accidentul rutier respectiv.