SCANDAL cu pumni şi bâte în Bacău: Un bărbat a rămas fără buza inferioară după ce a fost MUŞCAT

Un barbat din Orbeni, judetul Bacau, va ramâne cu sechele dupa ce un individ i-a rupt, prin muscatura, o bucata din buza inferioara. Sotia victimei a gasit fragmentul de buza prin sant, l-a pus intr-un ziar si a venit cu bucata la spital, crezând ca poate fi suturata.

24 apr. 2014, 12:07
SCANDAL cu pumni şi bâte în Bacău: Un bărbat a rămas fără buza inferioară după ce a fost MUŞCAT

Incidentul s-a intâmplat in prima zi de Paste, in satul Cucova, din comuna Valea Seaca. Alin Grigoras (28 de ani) a mers acolo impreuna cu sotia lui la niste rude. La intoarcere, a intrat intr-o altercatie cu niste localnici de acolo, potrivit desteptarea.ro. De la vorbe la pumni si bâte nu a mai fost mult, asa ca s-a iscat o bataie in toata regula. La un moment dat, unul dintre agresori l-a muscat pe Alin Grigoras de buza inferioara atât de tare, incât i-a rupt o bucata din ea.

Plin de sânge, omul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. „I s-a realizat toaletarea plagilor si sutura buzei inferioare. In momentul de fata, pacientul se simte bine si i-am explicat ca, daca va fi nemultumit de cum va arata, se pot aplica tot felul de tehnici de reconstructie a buzei.
Este drept ca sotia a venit dupa 48 de ore cu bucata de buza in poseta, dar, din pacate, era mult prea târziu pentru a se putea tenta un gest chirurgical de reconstructie„, a explicat medicul Radu Nita, medic specialist chirurgie plastica la Spitalul Judetean Bacau.

Citeşte şi: RĂZBOI cu topoare şi bâte în plină stradă. NOUĂ răniţi au ajuns în spital