SCANDAL de proporţii la festivalul Callatis între Catanga şi naistul Nicolae Voiculeţ

Cornelia Catanga şi naistul Nicolae Voiculeţ au fost la un pas de bătaie la finalul spectacolului Callatis Fest 2014 . Artista a tunat şi a fulgerat în culise şi a vrut chiar să-l scoată de pe scenă pe naistul care şi-a depăşit timpul stabilit pentru spectacol.

27 aug. 2014, 06:29
SCANDAL de proporţii la festivalul Callatis între Catanga şi naistul Nicolae Voiculeţ

Cornelia Catanga şi soţul ei, Aurel Pădureanu au refuzat să cânte duminică seara, în încheierea spectacolului Callatis Fest 2014, aşa cum erau programaţi, din cauza faptului că naistul Nicolae Voiculeţ şi-a depăşit timpul stabilit pentru spectacol, iar Catanga a trebuit să aştepte în culise 20 de minute.

Aflată în culise, Catanga s-a enervat şi a vrut chiar să-l scoată din scenă pe Voiculeţ, a povestit un martor pentru cancan.ro. Cu toate acestea, naistul şi-a continuat nestingherit programul în ciuda ameninţărilor artistei.

La rândul lui, Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a desfiinţat prestaţia naistului şi i-a declarat război acestuia.

„L-aş condamna pentru port ilegal de instrument”, a spus Pădureanu.

Recitalul Corneliei Catanga urma să fie transmis integral în direct pe un post de televiziune dar prestaţia prelungită a naistului Voiculeţ le-a înjumătăţit timpul în care cei doi au apărut la televizor. De altfel asta a fost şi marea supărare a cântăreţei de muzică lăutărească.