Scandal fără precedent la Insula Iubirii! Un cuplu s-a DESTRĂMAT în mod spectaculos: „Îmi vine să îţi dau una!”

Scandal fără precedent la Insula Iubirii! Şi o situaţie nemaiîntânită în nicio altă ediţie. După doar două zile de la sosirea în Thailanda, Gabi şi Andreea au fost trimişi acasă. Echipa de filmare, ispitele şi concurenţii au asistat la scene şocante.

02 oct. 2018, 16:32
Scandal fără precedent la Insula Iubirii!  Un cuplu s-a DESTRĂMAT în mod spectaculos: „Îmi vine să îţi dau una!”

Cea mai nouă concurentă de pe „Insula Iubirii”, Andreea, a vorbit despre impresiile pe care le-a avut de la nunta ei „de probă” cu ispita George. Femeia a lăsat, însă, să se întrevadă scopul ascuns al acestei scene. Deși poate că pare naivă în ochii altor concurente, în timpul honeymoon-ului cu Gabi, Andreea i-a atras acestuia atenția: „E reputația noastră în joc. Când vii aici, plătești un preț. Nu uita, etichetarea!”.

De cealaltă parte, Gabi a trecut prin frământări sufletești, după ce s-a apropiat de ispita Eugenia, motiv pentru care a devenit subiectul ironiilor celorlalți concurenți de la „Insula Iubirii”. Ulterior, a fost nevoie de un simplu joc cu consum de alcool pentru ca Gabi să se transforme într-o cu totul altă persoană, una cu un comportament bizar și agresiv, în ciuda încercărilor ispitei Eugenia de a-l calma.

După ce ispita Eugenia l-a convins pe Gabi să renunţe la planul său de a pleca în mare, cei doi au mers în camera concurentului, unde s-a petrecut un moment fierbinte. „Uită-te, mă, nebuno, nu e nicio problemă”, i-a spus Gabi ispitei, asigurând-o, ușor agresiv, că mai rămâne acoperit cu ceva, deși se dezbracă de pantaloni în prezența ei!

INSULA IUBIRII 2018. Săruturi şi atingeri fierbinţi. Ispita: „Se joacă cu focul”

Într-un moment incredibil, Andreea a rămas neafectată de imagini ce îl incriminau pe partenerul ei, Gabi. Bărbatul i-a făcut avansuri extrem de obraznice ispitei Eugenia. Formând cel mai nou cuplu de pe „Insula Iubirii”, dar și cel mai fragil, Gabi şi Andreea s-au întâlnit la ceremonia focului în Thailanda, unde au avut o discuție brutală, la finalul căreia au tranșat lucrurile, bărbatul fiind șocat de noua atitudine a partenerei lui. Șocat și dezarmat de noua atitudine a Andreei, Gabi a ajuns la concluzia că relația lor a fost „o povară sau o minciună”.

La finalul celui de-al zecelea episod al emisiunii „Insula Iubirii”, relația lui Gabi cu Andreea s-a sfărâmat. Cei doi și-au terminat fulgerător experienţa thailandeză, în doar 72 de ore!