FEMEIA BARBIE şi BĂRBATUL KEN se ceartă din cauza unei fotografii postate pe Facebook

Valeria Lukyanova, numită şi femeia Barbie, s-a certat cu Justin Jedlica, cunoscut drept bărbatul Ken. Cei doi s-au cunoscut în timpul unei şedinţe foto în New York. Cearta a plecat de la faptul că Justin a postat pe Facebook o fotografie alături de tânăra ucraineancă.

29 ian. 2013, 08:26

La doar 23 de ani, Valeria Lukyanova şi-a făcut mai multe operaţii estetice pentru a semăna cu o păpuşă umană. Justin Jedlica, în vârstă de 32 de ani, a cheltuit aproximativ 100.000 de dolari pentru a realiza mai mult de 90 de operaţii estetice. El are silicon în mai tot corpul, iar cei din jur l-au asemuit cu păpuşa masculină Ken. În reclamele la jucării, Ken este iubitul lui Barbie.

În viaţa reală, lucrurile sunt diferite: Barbie şi Ken se ceartă pe Facebook. Cei doi s-au întâlnit în New York, în timpul unei şedinţe foto. Potrivit The Sun, ei au început să se contrazică cu privire la machiajele pe care le folosesc. Ulterior, au ajuns să se certe, vorbind despre câte operaţii estetice are fiecare. Cearta a plecat de la o fotografie a celor doi postată de bărbat pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: Cum arăta FEMEIA BARBIE când era doar o fetiţă

„O mare parte din aspectul ei este dat de machiaj, de părul fals şi de corsetele foarte strânse. Bărbaţii care se îmbracă în femei recurg la astfel de iluzii de ani de zile”, a spus Justin despre Valeria.

„Justin a spus lucruri urâte despre mine, dar el are mai mult de 90 de operaţii estetice, în timp ce eu am doar una. Nu ascund faptul că am făcut operaţii. Mi-am mărit sânii deoarece voiam să fie perfecţi. Cred că ar fi mai bine să nu comentăm cine este de plastic şi cine nu. Cred că este un bărbat frumos, dar a exagerat cu modificarea buzelor”, a răspuns acid femeia Barbie.

Imaginile cu Valeria au creat senzaţie, cu toate că mulţi refuză să creadă că ea este o persoană adevărată şi nu un manechin de plastic. Cu toate acestea, tânăra spune că are mulţi admiratori şi este mândră de faptul că mulţi nu o cred. Potrivit Valeriei, o păpuşă este imaginea uni femei ideale şi faptul că este comparată cu una nu o deranjează.

Citeşte şi Femeia Barbie are o „soră geamănă”. „Păpuşile” seamănă ca două picături de apă GALERIE FOTO