SCANDAL în plină stradă. Un fost parlamentar, ridicat de poliţişti. Bărbatul acuză că a fost bătut de mascaţi VIDEO

Fost parlamentar de Brăila, scandal cu poliţiştii în plină stradă. Bărbatul susţine că a fost bătut după ce mascaţii l-ar fi ridicat de la o terasă unde petrecea. Acelaşi tratament l-ar fi primit şi fratele său, mai acuză fostul parlamentar.

05 iun. 2017, 11:59
SCANDAL în plină stradă. Un fost parlamentar, ridicat de poliţişti. Bărbatul acuză că a fost bătut de mascaţi VIDEO

Petrea Dorin Silviu, fost deputat UNPR in legislatura 2012-1016, dar si fost consilier municipal, ii acuza pe politistii din Tulcea ca l-ar fi batut si „contorsionat”, dupa ce l-ar fi ridicat de la o terasa, unde, cum chiar el afirma, chefuia. Acelasi tratament l-ar fi primit si fratele fostului parlamentar, scrie debraila.ro.

Petrea s-a filmat in fata sediului Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea, in salvare, dar si in localul de unde ar fi fost saltat, postand filmuletele pe o retea de socializare. Cateva ore mai tarziu le-a sters.

Braileanul ii acuza pe politistii tulceni ca l-au lovit fara motiv, sustinand ca a fost vorba despre „o comanda”.

Una dintre postarile sterse de pe Facebook: „Hagiu Georgian ar fi numele acestui militian care abuzeaza la comanda la politia Tulcea. Abuzul unui militian baut. Totul facut la comanda! Incredibil cum evolueaza Politia datorita unor jeguri care actioneaza la comanda!„.

Citeşte şi Poliţia, zguduită de un nou scandal. Un agent susţine că a fost bătut în secţie de şeful său VIDEO