Scandal IMENS între NAŞ şi FIN. Gică Hagi, reacţie dură la adresa lui Gigi Becali

FCSB VIITORUL. Gică Hagi a reacţionat vehement după cele mai recente declaraţii ale lui Gigi Becali.

07 dec. 2018, 06:01
Scandal IMENS între NAŞ şi FIN. Gică Hagi, reacţie dură la adresa lui Gigi Becali

FCSB VIITORUL. Gica Hagi a tinut sa il puna la punct pe finul sau Gigi Becali, care declarase ca Viitorul si FCSB sunt in razboi.

FCSB VIITORUL. „Sa nu se supere MM, ca Gigi mi-a declarat razboi… asa mi-a declarat. Razboi e pentru ei, pentru mine e fotbal, care e mai bun. Razboi, nu stiu ce intelege el din razboi. Asta nu stiu, sunt cuvinte dure, intrebati-l pe el ce inseamna razboi. Eu stiu ca mergem sa ne duelam, sa vedem care e mai bun. Si care e mai bun o sa castige. Vom vedea daca suntem capabili”, a spus Gica Hagi.

Hagi a luat foc după ce Becali a afirmat că nu o vede pe Viitorul la titlu: „Să-i fie ruşine! Denigrează munca noastră!”

FCSB VIITORUL. „Regele” a vorbit si despre jucatorii pe care FCSB i-a cumparat de-a lungul timpului si a negat vehement orice afacere „in familie” intre el si Gigi Becali: „Ei sunt Steaua sau FCSB, care sunt mari, sunt puternici, au bani, ne cumpara. M-au imbogatit pe mine… Pai, daca nu erau ei, erau altii, asa ca nu m-au imbogatit ei pe mine. Au cumparat jucatori valorosi”.

FCSB VIITORUL. FCSB si Viitorul, despartite de numai un punct in clasamentul Ligii 1, se vor intalni, duminica, 9 decembrie, de la ora 20:00, în etapa a 19-a din Liga 1.