Scandal în Danemarca după ce o româncă a furat un cărucior cu tot cu bebeluş

Scandal de proporţii în Danemarca, după ce o româncă a furat un carucior cu tot cu bebeluş. Incidentul a inflamat la maximum spiritele printre localnici, neobişnuiţi cu astfel de infracţiuni.

RomaniaTV.net
31 aug. 2017, 07:06
Scandal în Danemarca după ce o româncă a furat un cărucior cu tot cu bebeluş

Tânăra de 23 ajunsese de o zi la Copenhaga și făcea o plimbare de recunoaștere printr-un cartier rezidențial, când a văzut un landou așezat în fața unei locuințe, așa cum obișnuiesc danezii să-și lase copii, la aer, pentru a dormi mai bine.

Românca nu a stat mult pe gânduri, a pus mâna pe cărucior și a fugit. Noroc că părinții bebelușului au auzit zgomote prin stația de emisie-recepție și au prins-o din urmă. Aceștia au reușit să o prindă înainte de a ieși din cartierul de vile, iar românca s-a apărat senin spunând că nu a observat nici un moment că în cărucior e un copil.

”Mie îmi trebuia doar căruciorul. Am și eu un copil. Pentru el l-am furat”, a declarat în fața polițiștilor danezi femeia.

Femeia a primit 30 de zile de arest, iar apoi va fi deportata, nemaiputând să intre în Danemrca timp de 6 ani.

Martorii spun că în furtul căruciorului în care dormea bebelușul ar fi fost implicată și o a doua persoană, tot o femeie, dar aceasta a scăpat. Cum complicea ei nu a suflat o vorbă despre identitatea acesteia, polițiștii danezi nu au reușit să ajungă la ea.

După acest incident, a fost declanșată o campanie agresivă împotriva românilor. Aceştia sunt acuzați că au trecut la alt nivel de infracționalitate: de la cerșit, la furtul portofelelor și spartul locuințelor, la răpirea de bebeluși.

Nu e suficient că ne furați portofelele și că ne furați din buzunare și din case, nu vă mai ajung banii din cerșit, acum ne furați și copiii!”, au titrat ziarele locale.