Scandal în direct, la România TV, între Mugur Ciuvică şi Alin Popoviciu VIDEO

Scandal ca la uşa cortului între Mugur Ciuvică şi deputatul PDL Alin Popoviciu. Cei doi s-au contrat în direct la România TV, în timpul emisiunii NewsDesk. Contrazicerile au degenerat şi şi-au făcut loc injuriile şi acuzaţiile.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 20:44
Scandal în direct, la România TV, între Mugur Ciuvică şi Alin Popoviciu VIDEO

Mărul discordiei dintre Mugur Ciuvică şi Alin Popoviciu l-a reprezentat preşedintele Traian Băsescu. După o serie de discuţii în contradictoriu, în studioul România TV, Ciuvică a răbufnit: „Ca să conving un procuror mizerabil băsist să ia în serios, sigur că nu pot. Eu înţeleg asta. Când nu o să mai fie Băsescu la Cotroceni, atunci o să fie luate în serios dosarele. Exact cum s-a întâmplat cu Năstase„.

Răspunsul lui Popoviciu a venit imediat, în aceeaşi notă: „Ştiţi ce nu îmi place? Când un om nu recunoaşte că e plătit de Dan Voiculescu de ani de zile, să dea în ăştia de la PDL„.

Replica i-a venit ca o mănuşă lui Ciuvică, acesta atacând: „Domnule Popoviciu, dumneavoastră să ziceţi mersi că vă plătesc din banii mei salariul dumneavoastră şi nu mai fiţi atât de nesimţit încât să vă intereseze de unde îmi iau eu banii. Să ziceţi săru’mâna, nu să faceţi pe smecherul cu mine, cu banii mei„.

Apoi, Popoviciu a coborât şi mai mult nivelul discuţiei: „Nu fac pe şmecherul, că sunteţi o slugă. O slugă nesimţită, care furaţi din banii stăpânului. O slugă care mai şi furaţi din banii ăluia care vă angajează„.