Scandal în familia Kardashian. Cu cine s-a cuplat Rob, fratele mai mic al celebrelor surori

Potrivit tabloidelor americane, Rob Kardashian s-ar fi cuplat cu cea mai mare rivala a "clanului".

28 ian. 2016, 07:30

Rob, cel mai discret membru al familiei Kardashian, a reusit sa isi supere toate surorile, inclusiv pe mama sa, Kris Jenner. Potrivit presei de scandal de peste Ocean, Rob s-ar fi cuplat cu Blac Chyna.

Blac Chyna este fosta „cea mai buna prietena” a lui Kim Kardashian. De ce fosta? Deoarece Kylie Jenner, sora ei cea mai mica, i-a furat iubitul si tatal copilul ei. Da, este vorba de rapperul Tyga, actualul iubit al lui Kylie.

„Niciodata nu actiona impotriva familiei tale”, a scris Khloe Kardashian pe profilul ei de Instagram, cu aluzie la cele intamplate. Potrivit Daily Mail, Khloe l-ar fi dat afara din casa pe Rob dupa ce a aflat de relatia sa. Cu ceva timp in urma, Khloe l-a primit pe Rob sa locuiasca impreuna cu ea, pentru a-l ajuta sa treaca peste depresia de care suferea.

Intr-o postare pe care ulterior a sters-o, Kylie – cea mai afectata de aceasta veste – l-a numit pe fratele sau „diavolul” in persoana.

Ca sa isi inrautateasca si mai tare situatia, Robert Kardashian a postat pe Instagram o imagine in care Blac Chyna cara un scaun de copil, cu mesajul #babykardashian.