Scandal în familie încheiat cu focuri de armă. Un tânăr a fost rănit

Un scandal în familie a fost încheiat cu focuri de armă, duminică seară, în Capitală. Un tânăr beat şi drogat s-a luat la ceartă cu tatăl său, iar când au sosit poliţiştii, i-a atacat cu un lanţ şi a încercat să fugă. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă după el ca să îl prindă. Tânărul a fost rănit la genunchi şi a ajuns la spital.

RomaniaTV.net
30 mai 2016, 05:06
Scandal în familie încheiat cu focuri de armă. Un tânăr  a fost rănit

Conflictul dintre cei doi a început din cauza banilor. Tânărul, care băuse şi consumase şi droguri, a sărit cu pumnii asupra tatălui. Când a văzut că lucrurile nu mai pot fi controlate, mama a anunţat poliţia.

Când au ajuns agenţii, tânărul i-a atacat şi pe aceştia cu un lanţ, apoi a încercat să fugă. Poliţiştii au tras după el şapte focuri de armă, în bloc, dar şi în stradă. Un glonţ l-a rănit pe la genunchi şi astfel au reuşit să îl prindă.

Un echipaj SMURD l-a transportat la spital. Tatăl şi fratele tânărului, care a asistat şi el la scandal, au fost duşi la audieri la secţia 19. Ei spun că acesta are probleme mari cu drogurile şi cu băutura.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ultraj pe numele tânărului, iar după ce va ieşi din spital, îl vor chema la audieri.

Citeşte şi Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ultraj pe numele tânărului, iar după ce va ieşi din spital, îl vor chema la audier