SCANDAL ÎN FOTBAL. Gigi Becali şi Mircea Rednic, la cuţite, din cauza unui fotbalist de top FOTO

Gigi Becali nu se mai opreşte! După ce a adus 12 jucători la FCSB, în această vară, latifundiarul a pus ochii pe un fotbalist de top. Problema "Războinicului Luminii" este că Mircea Rednic îi face concurenţă serioasă.

21 aug. 2017, 11:06

Căzut în dizgraţia oficialilor de la FC Brugge, Dorin Rotariu a ajuns să fie mărul discordiei între Gigi Becali şi „Puriu”, scrie spynews.ro. Intrat pe fir primul, antrenorul vrea să-l aducă la Mouscron pe fostul său elev de la Dinamo. „Războinicul Luminii” stă la cotitură, iar după meciul crucial FCSB – Sporting Lisabona va încerca să i-l „sufle” pe Roti lui Rednic.

Citeşte şi Gigi Becali îi dă o veste proastă lui Iohannis: Îl detronez eu VIDEO

„Este un jucător bun, mi-a plăcut mereu, dar nu vreau să vorbesc acum despre transferul său”, a anunţat, în urmă cu câteva zile, patronul vicecampioanei României.

În timp ce Mircea Rednic a discutat cu şefii celor de la FC Brugge despre un împrumut al lui Dorin Rotariu la Mouscron, finanţatorul clubului roş-albastru este dispus să îl transfere definitiv pe jucătorul în vârstă de 22 de ani. Din informaţiile noastre, Gigi Becali vrea să le ofere belgienilor 1 milion de euro în schimbul fostului star de la Dinamo.

Citeşte şi Gigi Becali, după FCSB-Poli Iaşi 1-1: Dacă mai jucăm aşa, „adios campionatos”!

Dorin Rotariu a fost transferat de FC Brugges de la Dinamo în schimbul a 2 milioane de euro. Internaţionalul român a jucat 12 meciuri pentru această echipă şi a marcat un gol. În acest moment, „Roti” are o cotă de piaţă în valoare de 2,5 milioane de euro. În afară de Dinamo şi de Brugge, fotbalistul nostru a mai evoluat la Politehnica Timişoara. Pentru echipa naţională, Dorin Rotariu a jucat de 4 ori şi nu a marcat vreun gol.