Scandal în Liga 1. Mircea Rednic, atac virulent la adresa lui Mihai Stoica: „Asta o spun pentru Luţu 2 de la Steaua, ca să o ştie!”

Mircea Rednic a aavut o replică acidă la adresa lui Mihai Stoica după ce oficialul celor de la FCSB spusese că harlem Gnohere are mai multe meciuri în Europa decât antrenorul lui Dinamo.

15 oct. 2018, 13:25
Scandal în Liga 1. Mircea Rednic, atac virulent la adresa lui Mihai Stoica: „Asta o spun pentru Luţu 2 de la Steaua, ca să o ştie!”

Mircea Rednic i-a dat replica lui Mihai Stoica, pe care l-a numit „Luţu 2”.

„Prima oară am venit când s-au schimbat 18 jucători, 2006-2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Cu ce echipe am fost în grupe… Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Besiktas. Asta o spun pentru Luțu 2 de la Steaua, ca să o ştie. Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât de mine ca antrenor”, a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic, DAT AFARĂ de arabii de la Al Faisaly. Câţi bani primeşte drept DESPĂGUBIRE

„Eu îl respect pe Mihai Stoica. Am fost întrebat de chelner dacă poate să vină la masa mea și i-am zis că n-am nicio problemă. Dar n-a venit, a rămas pe terasă. Nu i-am făcut niciodată rău, dar chiar îl apreciez. Dar m-a deranjat un lucru, pentru că el când spune ceva chiar argumentează. Aici m-a deranjat că m-a comparat cu Gnohere.”, a mai spus Rednic.

Mihai Stoica, virulent pe reţelele de socializare: „Pentru mine eşti un mincinos ordinar!”. La cine se referă?

Scandalul a pornit de la o afirmație făcută de oficialul celor de la FCSB, care îl viza pe Harlem Gnohere, dar care făcea referire și la noul antrenor al „câinilor”: „Gnohere are meciuri în cupele europene câte are Rednic în toată cariera lui. A marcat cu Lazio și în tur, și în retur. La anul va deveni probabil al doilea marcator în cupele europene pentru FCSB, după Lăcătuș”.