SCANDAL ÎN LUMEA MANELELOR. Un lăutar celebru, familist convins, surprins când se sărută cu foc cu o brunetă FOTO

Se numără printre cei mai bine cotaţi artişti de la noi, însă nici la escapadele amoroase nu stă deloc prost. Un manelist celebru a călcat grav pe bec. 

26 feb. 2016, 10:26

Costel Cocoş, unul dintre cei mai cunoscuţi violonişti din lumea manelelor şi fratele geamăn al lui Nicu Cocoş, nu conteneşte să se laude cu familia lui pe site-uri de socializare, scrie spynews.ro. Atunci când este departe de casă, însă, celebrul lăutar uită de femeia care i-a oferit trei minunăţii de copii şi îşi dă în petic, pe ritmuri orientale. Costel Cocoş a fost prins în ofsaid, în braţele unei brunete misterioase.

Citeşte şi Credinţa în spectacol. Manele religioase cântate la slujbă, în biserică VIDEO

Martor, nimeni altul decât Adrian Minune. Acţiunea nu este desprinsă dintr-un videoclip, ci dintr-un recital susţinut într-un club de manele din Capitală. În timp ce îl acompania pe celebrul manelist, peste violonistul nostru s-a năpustit o doamnă misterioasă, camuflată cu o şapcă neagră.

Citeşte şi Trei eleve din Giurgiu au dansat PROVOCATOR pe MANELE în sala de clasă VIDEO

Lăutarul nu a dat-o la o parte, ci a sărutat-o cu foc, sub privirile celor prezenţi. Mare a fost mirarea de pe chipul tuturor, mai ales că artistul este cunoscut drept un familist convins. Cu toate acestea, celor doi amorezi nu le-a păsat de ce-ar putea bârfi gurile rele şi s-au sărutat în voie.