Scandal în plină stradă după ce un copil a fost lovit pe trecerea de pieton: Tatăl victimei a bătut şoferiţa vinovată

Un copil de 6 ani a fost accidentat joi seară pe o trecere de pietoni din oraşul Panciu, judeţul Vrancea. După eveniment, tatăl copilului care se afla şi el la locul evenimentului a provocat un scandal de proporţii şi a bătut-o pe şoferiţa care a provocat accidentul. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale.

RomaniaTV.net
25 mai 2018, 06:47
Scandal în plină stradă după ce un copil a fost lovit pe trecerea de pieton: Tatăl victimei a bătut şoferiţa vinovată

Un copil de 6 ani s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni când a fost lovit de un autoturism condus de o femeie de 37 de ani. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, accidentul a avut loc joi seară, în localitatea Panciu.

După evenimentul rutier, tatăl copilului a provocat scandal şi a lovit-o de mai multe ori pe şoferiţă. La faţa locului a fost necesară prezenţa mai multor echipaje de poliţie.

”Poliţiştii Serviciului Rutier aufost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier în oraşul Panciu. Din primele verificări, politistii au stabilit faptul că o femeie, de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat uşor un minor, de 6 ani, care s-a angajat în traversarea strazii, pe marcajul pietonal. După producerea accidentului, tatăl minorului ar fi lovit femeia şi ar fi provocat scandal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, potrivit News.ro.

Şoferiţa va fi cercetată acum pentru vătămare corporală din culpă, iar tatăl copilului accidentat, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştiti şi ordinii publice