Scandal în PNL pe lista candidaţilor pentru europarlamentare. Orban şi-a propulsat apropiaţii pe primele locuri. Reacţia PNL

Un scandal este pe cale să izbucnească în PNL în privinţa listei candidaţilor pentru europarlamentare. România TV a obţinut draftul listei pemntru eruoparlamentare, iar pe primele locuri sunt poziţionaţi apropiați de ai lui Ludovic Orban, abia veniţi în PNL, în timp ce lideri ai partidului sunt la coada listei.

RomaniaTV.net
12 iul. 2018, 15:21

UPDATE. „Referitor la mai multe relatări de presă din ultima vreme, legate de o posibilă candidatură a mea la alegerile europarlamentare, vreau să fac câteva precizări:

1. În acest moment, la nivelul partidului nu există nicio listă a candidaților pentru alegerile europarlamentare.
2. Criteriile în baza cărora vor fi selectați candidații la alegerile europarlamentare vor fi dezbătute și adoptate în mod transparent în cadrul următorului Consiliu Național.
3. Orice ”listă” dată publicității cu privire la acest subiect este o pură speculație, la fel și candidatura mea”, punctează purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

Oficial, conducerea PNL neagă existenţa acestei liste. Liderul PNL, Ludovic Orban, deschide lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, iar podiumul este completat de Siegfried Mureşan şi Ionel Dancă, două achiziţii recente în partid. De fapt, aceste două locuri reprezintă motivul de scandal în partid, iar liberalii cu vechime în partid reclamă că cei doi apropiaţi nu au demonstrat că au făcut ceva pentru partid pentru a merita acele locuri.