Scandal în Poliţia Capitalei. Doi tineri susţin că au fost bătuţi în Secţia 10, unul a ajuns la spital

Doi tineri îi acuză pe poliţiştii Secţiei 10, din Capitală, că i-au bătut până i-au băgat în spital. Potrivit România TV, cei doi spun că sunt nevinovați şi vor acum ca oamenii legii să fie pedepsiţi.

24 sept. 2015, 07:52
Scandal în Poliţia Capitalei. Doi tineri susţin că au fost bătuţi în Secţia 10, unul a ajuns la spital

Cei doi tineri susţin că se plimbau prin Centrul Vechi în momentul în care au văzut un grup de petrecăreţi, care se urcaseră pe o maşină, pentru a o distruge. Ei au sunat la 112, însă până la sosirea poliţiei petrecăreţii au dispărut, iar ei au rămas principalii suspecţi.

Citeşte şi SCANDAL în trafic, la Craiova. Un taximetrist agresiv a fost încătuşat de poliţişti VIDEO

Pentru că nu au vrut să dea declaraţii în faţa poliţiştilor şi nici să fie audiaţi, tinerii susţin că au fost încătuşaţi şi duşi la secţia 10, din Centrul Vechi, unde au fost snopiţi în bătaie. Mai mult decât atât, unuia dintre ei i s-a făcut rău şi a fost transportat la spital, cu ambulanţa. După câteva zile de spitalizare, bărbatul a constatat că pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere. Bărbatul a depus plângere, iar în momentul de faţă este în derulare o anchetă în Poliţia Capitalei, pentru a se afla ce s-a întâmplat cu exactitate la Secţia 10.

Nu este primul scandal de la Secţia 10 de Poliţie. În trecut, mai mulţi agenţi au fost anchetaţi şi sancţionaţi, după ce un tânăr care încasa ilegal taxe de parcare a murit chiar în instituţie.